Valg af platform

Der findes mere end 10.000 marketing automation-platforme - lad os finde den rette til dig

Hvad skal man vælge?

Det anslås, at der i dag findes mere end 10.000 marketing automation-platforme at vælge mellem. Det siger sig selv, at det kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Derfor kan I have brug for en ekspert, der kan vurdere jeres behov og derfra finde ud af, hvilke platforme I skal bruge i jeres marketing automation. Ikke bare ud fra et performance-synspunkt, men også baseret på jeres virksomhed og jeres interne ressourcer. For I skal selvfølgelig også kunne bruge systemet efterfølgende.

Hos Just MA arbejder vi med fire kategorier af platforme inden for marketing automation:

1: Marketing automation
Marketing automation er der, hvor jeres data samles og efterfølgende kan anvendes på de kommunikationskanaler, I anvender (f.eks. e-mail, SMS, pop-up, web-push og app-push). Vi rådgiver jer om valg af platforme, integrering, funktioner, dataindsamling og anvendelse af disse data i jeres markedsføring.

2: Rekommandering
Rekommandering er et værktøj til at skabe dynamisk indhold og personliggøre tilbud og produktudvalg til kunden via f.eks. e-mail. Det kan være:

”Andre har også købt [produkt]”
”Lige nu kigger andre på [produkt]”
”Den vare, du kiggede på, er lige nu nedsat med 15 %”

Vi kan hjælpe dig med at få mest ud af dette smarte og effektive værktøj.

3: Pop-up
Pop-up er de bokse, der dukker op, når du f.eks. besøger en webshop. Der findes mange varianter af pop-ups, både på funktionalitets- og designfronten, og Just MA kan hjælpe jer med at vælge og inkorporere den rette pop-up-platform i jeres digitale marketingindsats.

4: CRM
CRM-systemer anvendes til at holde styr på både interne og eksterne data i virksomheden. Det er ekstremt brugbart, men det kræver, at virksomheden og de ansatte bruger det korrekt, så I altid kan regne med de data, I finder i systemet. Vi hjælper jer med at vælge det rette system og sætter jer grundigt ind i systemets forskellige funktioner, så I får mest muligt ud af platformen.

Lad os starte med en uforpligtende snak

Vi er altid interesserede i at høre dine ønsker, og Tom er altid klar til en uforpligtende snak.

Ring til Tom på +45 51 78 07 07 eller send en mail på info@just-ma.dk.