Digitalt full service team

Vi elsker marketing automation, men det er kun et af hjulene i den store markedsføringsmaskine

Vi har et netværk af digitale specialister ved hånden

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker marketing automation

Men vi er også bevidste om, at det blot er et enkelt tandhjul i den store markedsføringsmaskine, og at den største værdi skabes, når de forskellige dele snakker sammen.

Derfor har vi gennem tiden opbygget et stort og solidt netværk af specialister inden for forskellige digitale discipliner, så vi altid kan stille med det skarpeste team til at løse opgaven. Netværket består af freelancere og mindre virksomheder, der hver dag hjælper mange B2B- og B2C-kunder med at optimere deres forretning. Fælles for dem alle er, at de er blandt de bedste inden for hver deres niche.

Vi omfavner den digitale kultur

Digitale kompetencer kalder på digital kultur. Det betyder, at selvom vores specialister er fordelt over hele landet (nogle endda i udlandet), så får du stadig det samme gode samarbejde. Møder med de udvalgte freelancere foregår primært online og kun på dansk, så du kommer i direkte dialog med dem, der skal udføre arbejdet. Det synes vi, er den bedste vej til det gode, forventningsafstemte samarbejde.

Hele processen kan naturligvis også projektledes af én og samme person fra Just MA, hvis dette ønskes.

Det er nemt, simpelt og uhyre effektivt.

Hvorfor skal man så vælge Just MA’s netværk af digitale specialister?

Simpelt: Motivation, viden, erfaring og pris

Vi er alle selvstændige, vi lever af vores service og kompetencer. Derfor får du engagerede specialister, som skal præstere for at holde på kunderne og få smør på brødet.

Opgaverne varierer på tværs af brancher, målgrupper, budgetter, målsætninger og meget mere. Derfor har vores netværk af specialister et bredt bagkatalog at trække på og både rådgive og eksekvere ud fra. Derfor er den faglige kvalitet i top.

Desuden har vi ikke omkostninger til store kontorbygninger, løntunge organisationer og bestyrelser. Derfor oplever vi, at vi i budrunder kan være op mod 30 – 40 % lavere i pris.

Og hvis vi ikke er de rette

Noget af det vigtigste for os i Just MA er at have en ærlig dialog med vores kunder. Derfor kan vi ind imellem komme frem til, at vi ikke er de rette til opgaven. I de tilfælde er det vores fornemste opgave at give dig de bedste anbefalinger til andre mulige samarbejdspartnere.

Vores netværk af digitale specialister spænder bredt

Vores netværk af specialister inden for online marketing dækker et bredt udsnit af de opgaver, I som virksomhed måtte have.

Marketing automation

Valg af platform, opsætning, strategi, implementering, support mv.

CRM + IT-løsninger

Valg og opsætning af system, oplæring af medarbejdere, implementering af CRM-kultur, opsamling af data, flows og automations, udarbejdelse, drift, løbende support mv.

Google Ads-aktiviteter

Google Ads, Google Shopping, YouTube-annoncering mv.

Facebook

Strategi, indhold, eksekvering, måling af effekt, organisk trafik, annoncering mv.

Hjemmeside/webshop

Primært Shopify og WordPress

Tekstforfatning

Copywriting/content til sociale medier, e-bøger, oversættelser, SEO, korrektur, hjemmesidetekster, e-mails, annoncer osv.

Lad os starte med en uforpligtende snak

Vi er altid interesserede i at høre dine ønsker, og Tom er altid klar til en uforpligtende snak.

Ring til Tom på +45 51 78 07 07 eller send en mail på info@just-ma.dk.