Demensliv.dk

Rådgivning og eksekvering fra vores netværk af specialister

Opgaven

Demensliv.dk er et onlineunivers, hvor man kan søge viden om demens for både pårørende og fagpersoner, og fagpersoner kan tillige efteruddanne sig inden for demensområdet gennem onlinekurser. I forbindelse med en større relancering af deres undervisningsportal kontaktede de Just-MA.

Ønsket var at gøre undervisningsportalen endnu skarpere og samtidig bedre integreret i hjemmesiden, så man gnidningsfrit kunne bevæge sig mellem hjemmesiden og undervisningsportalen.

Derudover var ønsket at sætte mere skub i online markedsføring for deres tilbud på en bred kam – både i forhold til design af hjemmesiden, sociale medier og et marketing automation-system.

Løsningen

Selvom vores kerneydelse er marketing automation, har vi et stærkt netværk af specialister, vi kan trække på, og det blev løsningen her. Med en projektleder fra Just MA til at koordinere og styre slagets gang og sikre gode rammer for projektet blev de enkelte opgaver uddelegeret til de respektive specialister, som kunne rådgive og eksekvere på rette tidspunkt.

Vores webdesigner lavede en hjemmeside i WordPress, som ensrettede udtrykket på hjemmesiden og Simplero. Det betyder, at man nu kan bevæge sig mellem de to næsten uden at lægge mærke til det, og der er sat integrationer op for at sikre et godt samspil.

Marketingplatformen ActiveCampaign udgør en central del af Demensliv.dk’s aktiviteter, og platformen gør det muligt at sikre, at alle medlemmer får de rigtige informationer på de rigtige tidspunkter på en simpel måde.

Samtidig får Demensliv.dk praksisnær rådgivning og konkret hjælp fra vores specialister til at strukturere andre marketingindsatser. Det gælder sådan noget som kampagner på sociale medier og lignende.

Resultatet

Demensliv.dk kontaktede os i vinteren 2021, og de mange tiltag er stadig ved at blive rullet ud på tværs af platforme. Derfor er der ikke to tykke streger under så meget endnu, men noget kan vi trods alt trække ud af casen.

Den nye hjemmeside og integrationen med undervisningsportalen fungerer gnidningsfrit og har et flot, moderne udtryk. Man møder en ensartet og behagelig oplevelse, når man bevæger sig rundt på Demensliv.dk.

Samtidig har vi etableret en god kontakt mellem vores specialister og virksomheden, som er til gavn for alle. Den nye marketing automation-platform gør Demensliv.dk i stand til at handle på den data, de genererer, og med tiden vil flere automations gøre denne endnu mere effektiv.

Udtalelse

Hurtig hjælp til store og små ting

“Jeg vidste slet ikke, at jeg ville få et helt hold af specialister. Det betyder, at jeg hurtigt kan få hjælp til store og små ting, fordi jeg altid taler med en, der ved præcis hvad jeg taler om. Det oplever man ikke med generalister. Derudover kan jeg godt lide, at jeg præcis ved, hvad jeg betaler for. Just MA har været gode til at være tydelige omkring, hvad jeg kunne forvente og hvilke ændringer, der lå uden for vores aftale. Det er gennemsigtighed – og det er ærligt – det kan jeg godt lide”

Maria Tønnersen, Medejer hos Demensliv.dk

Lad os starte med en uforpligtende snak

Vi er altid interesserede i at høre dine ønsker, og Tom er altid klar til en uforpligtende snak.

Ring til Tom på +45 51 78 07 07 eller send en mail på info@just-ma.dk.