Naturli’

Fra uvildig rådgivning til match med den rette platform​

Opgaven

Naturli’-brandet og Bakkedal-brandet, som er en del af den store Dragsbæk A/S-koncern, stod over for den udfordring, at de gerne ville sende mere personaliserede nyhedsbreve til deres kunder. De vidste, at de havde en fornuftig mængde data på deres kunder, og det ville de gerne få mere ud af.

Kunden vidste, at det er essentielt at vælge den rette platform for at få mest muligt ud af sine ressourcer, og derfor blev Just MA kontaktet for at assistere og rådgive omkring dette. 

Med forståelsen for vigtigheden af at lande på den rigtige platform, var Dragsbæk-koncernen allerede et godt sted i processen. Vores opgave var således “bare” at understøtte deres ambition om at vælge det rette software.

Løsningen

For Naturli’- og Bakkedal-brandsene var det vigtigt at kunne sende mere personaliserede e-mails, men som regel er der behov, man ikke selv har tænkt over. Derfor var der en masse god dialog for at sikre, at vi kunne rådgive dem i retningen af en platform, som kunne møde alle deres behov.

Gennem møder, og god løbende kommunikation gennem processen, kunne vi indsnævre de mange muligheder, der findes på markedet. Ved at blive helt skarpe på, hvad Naturli’- og Bakkedal-brandsene fra Dragsbæk A/S reelt havde af behov, kunne vi sortere flere og flere platforme og løsninger fra og til sidst ende med en lille palette af passende bud.

Herfra synliggjorde vi de forskellige fordele ved de resterende muligheder, så der kunne træffes en beslutning, som ville leve op til brandets krav.

Resultatet

I sidste ende faldt valget på ActiveCampaign, som levede op til alle de ønsker, Dragsbæk A/S havde. Vi hjalp dem med at vælge den rette platform og efterfølgende onboarde dem i softwaren, så de var køreklar.

Undervejs i processen kunne vi også hjælpe Dragsbæk A/S-koncernen med at forhandle en god pris på den valgte platform.

Herefter overtog Naturli’ og Bakkedal selv håndteringen af automatiseringer, kampagner, content mv., og vi kunne efter en god proces med ro i sindet ønske dem bon voyage mod bedre marketing automation.

Udtalelse

Kompetent rådgivning

“Dragsbæk har i forbindelse med et forestående systemskifte til e-mail marketing for NATURLI’ og Bakkedal trukket på Toms ekspertise.

Tom har igennem hele processen været utroligt imødekommende og hjælpsom – og ikke mindst kompetent i sin rådgivning. I tillæg til grundig afklaring af systemvalg, fik vi assistance til at forhandle en god pris. Her var Just-MA skarpe og konkrete med en gennemsigtig no-bullshit prismodel for forhandlingen.

Alt i alt har det været en stor fornøjelse at sparre og samarbejde med Tom, og det endelige valg af ActiveCampaign som CRM er spot-on i forhold til vores behov.”​

Alexander Seier, Digital Media Manager hos Drags

Lad os starte med en uforpligtende snak

Vi er altid interesserede i at høre dine ønsker, og Tom er altid klar til en uforpligtende snak.

Ring til Tom på +45 51 78 07 07 eller send en mail på info@just-ma.dk.