Lampemesteren

Når den rette opstilling tænder lys i automations

Præsentation

Lampemesteren A/S grundlagt i 2009 og med hovedkontor i Ringkøbing, er en dynamisk spiller i designbelysningsbranchen. Med et imponerende udvalg af over 120 lampebrands, beskæftiger virksomheden 80-100 medarbejdere afhængigt af sæsonen. Deres sortiment, der også omfatter lyskilder og boligtilbehør, er tilgængeligt i tre fysiske butikker i Ringkøbing, Holstebro og København, samt via en omfattende webshop, der leverer over hele Europa. Fra deres lager i Ringkøbing koordinerer de et alsidigt marketingarbejde og driver en kundeserviceorganisation med over 20 forskellige nationaliteter og sprog.

Opgaven

Lampemesteren stod over for en udfordring med deres marketing automations, en essentiel del af deres mail kampagne set-up. Trods investeringer i avancerede kundedataplatforme til segmentering, manglede de den nødvendige ekspertise til effektivt at optimere. Dette førte til en strategisk beslutning om at søge ekstern assistance for at rette op og genfinde kursen. Marketingafdelingen havde brug for hjælp til at navigere i kompleksiteten af deres eksisterende systemer og udnytte potentialet i deres investering i kundedataplatformen, som var afgørende for at forbedre effektiviteten af deres automations.

Løsningen

E-commerce Manager Jørgen Bækgaard fra Lampemesteren havde tidligere kendskab til Tom Brændstrup fra Just-MA. Efter en indledende snak blev Tom tilknyttet på timebasis for at hjælpe Lampemesteren med at få styr på deres mail automations. Målet var at strømline hele automatiseringsprocessen, så den passede bedre til Lampemesterens behov og var mere relevant for deres kunder.

En vigtig del af løsningen involverede Tom i at arbejde direkte på Lampemesterens kontor. Her samarbejdede han tæt med deres team for at udvikle en detaljeret plan for implementering og optimering af processerne. Dette inkluderede praktisk “learning by doing” og on-the-job træning for Lampemesterens medarbejdere, baseret på ActiveCampaign, som var den marketingplatform der allerede var i brug hos Lampemesteren.

Resultatet

Lampemesteren er i samarbejde med Tom, nået frem til en løsning og en god skabelon for, hvordan de kan gøre tingene fremadrettet. E-commerce Manager Jørgen begynder at se bevægelser og trafik på nogle kampagner, som han ikke før så trafik på. Det er ikke store beløb endnu. Opgaven her handlede først og fremmest om, at få det stillet rigtigt op, og så – efter et langt sejt træk – at få resultater på bundlinjen. Og Jørgen er sikker på, at resultaterne nok skal komme!

Udtalelse

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med både Tom og Maria Maria har rådgivet os i forhold til affiliate drift, mens Tom er rykket fysisk ind blandt vores medarbejdere og har klædt dem på til opgaven. Generelt er det godt, at diskutere og vende online problemstillinger med Just MA. De har en enorm erfaring, som det kan være godt at trække på.

Vi startede den indledende dialog i juni 2022. Hele vejen igennem har det været en nem og dejlig dialog, for Tom siger tingene lige ud af posen, og som han tænker dem. Det gør samarbejdet uformelt, dejlig nemt og det er et stort plus, at det er så enkelt at snakke om tingene. Generelt har vi oplevet en stor respekt og ærlighed omkring projektet, og vi har kun godt at sige om Just MA.”

Jørgen Bækgaard Andersen, E-commerce Manager hos Lampemesteren

Lad os starte med en uforpligtende snak

Vi er altid interesserede i at høre dine ønsker, og Tom er altid klar til en uforpligtende snak.

Ring til Tom på +45 51 78 07 07 eller send en mail på info@just-ma.dk.