Ajour System

Automatisering af arbejdsgange i CRM

Opgaven

Ajour Systems salgs- og marketingafdeling oplevede en mængde gentagende opgaver, som optog uforholdsmæssigt meget tid. Derfor ønskede virksomheden at automatisere en række processer for at frigive tid til, at medarbejderne kunne fokusere andetsteds.

Derudover ønskede Ajour System, at platformen skulle kunne kvalitetssikres for at maksimere udbyttet af platformens muligheder og investeringen i softwaren.

Løsningen

Kernen i denne opgave var at finde det rette match mellem virksomhedens ønsker, behov og målsætninger og platformens funktioner. Gennem et tæt samarbejde med god kommunikation mellem Just MA og Ajour System blev denne proces klaret effektivt, og vi kunne præsentere relevante muligheder for kunden.

Ajour System fik en præsentation af mulige platforme med funktioner, muligheder og priser. Det blev også tydeligt for os, at valget af platform skulle tilgodese kundens ønske om at udvide til andre lande og markeder, og derfor var det vigtigt for os at guide Ajour System til et setup, som let kunne tilgodese nye markeder – med de udfordringer, der nu følger med den ambition. Derudover var det også vigtigt at rådgive om en platform, som kunne skaleres, således at virksomheden ikke ville vokse ud af løsningen i takt med Ajour Systems vækst.

Resultatet

Efter rådgivningen valgte Ajour System en platform, ActiveCampaign, som let kunne håndtere opgaverne i dag, men også udrulles i større skala og til nye markeder og klare morgendagens opgaver.

Med hands on-erfaring kunne Tom simpelt og meget konkret fortælle om fordele ved de forskellige systemer, der var i spil, og det var med til at give Ajour System et godt overblik over markedet, så virksomheden kunne træffe en oplyst beslutning.

Udtalelse

Just-MA gjorde en forskel fra dag 1. Da Tom Brændstrup selv har haft fingrene i mange forskellige marketing automation-softwares, vidste han præcist hvordan og hvorledes vi skulle bære os ad i den store sø af forskellige løsninger, som udefra kan synes at kunne nærmest det samme.”

Daniel Møinichen, Marketing Manager hos Ajour System

Lad os starte med en uforpligtende snak

Vi er altid interesserede i at høre dine ønsker, og Tom er altid klar til en uforpligtende snak.

Ring til Tom på +45 51 78 07 07 eller send en mail på info@just-ma.dk.